Velkommen

Vi er klar på telefonen

55562538.

Hvad kan jeg betale med i butikken?

Vi modtager kontanter i begrænset mængde samt onkel Dan (dankort), du skal have det fysiske plastikkort med da vi ikke modtager trådløst.

Hvor hurtigt får jeg min reparation tilbage?

Standard/små opgaver normalt fra DAG til DAG hvis maskinen ikke er indleveret 5 minutter i lukketid (internt spøger vi med “-og nogen gange hurtigere”) lad venligst vær med at “presse” for at få det hurtigere igennem, tænk på at vi også skal være mennesker efter endt arbejdsdag, vi gør ALT hvad vi kan som regel er vi tre uger hurtiger end konkurrenterne. Hvis der skal bestilles reservedele hjem tillægges transporttiden fra leverandøren, i tilfælde af en periodisk fejl på din maskine, eller hvis din maskine skal afprøves udendørs og det sjask regner må der påregnes nogle ekstra dage.

Hvorfor skal i bruge informationer fra typepladen på min maskine?

Det er for at vi kan finde reservedele samt oprette en evt. garantisag hos producenten, der er mange forskellige modeller også inden for samme produktionsår. I forbindelse med reservedele er produktionsåret afgørende, ikke hvornår maskinen er købt eller taget i brug.

Jeg har en mulig garantisag, hvad skal i bruge?

Din maskine, batteri(er), oplader, tilbehør hvis det er en multi maskine, faktura/bon, (Instruktionsbog og græsopsamler er ikke nødvendig)

Jeg skal på ferie i 14 dage kan min maskine stå hos jer imens?

Nej du indlevere bare maskinen når du kommer hjem fra ferie, konceptet her i butikken er så vidt muligt hurtigt ind hurtigt ud.

Jeg har købt i et byggemarked/varehus eller fået i gave?

90 % af kunderne vil ikke rigtig fortælle hvor de har købt deres plæneklipper det er næsten altid en “gave” du kan roligt komme hos os UANSET købssted, vi skal kende navnet på byggemarkedet eller varehuset hvis det er til en garantisag, derfor er det vigtigt at du ved hvem der har fakturaen på din gave.